Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A fotószakkör pályázati eredményt hirdet

2010-06

Örömmel tapasztaltuk, hogy felhívásunkra sokan fényképezőgépet ragadtak és nagyszerű képek születtek.

Tizenhét pályázó összesen 33 képpel indult. A munkákat iskolánk rajzot és informatikát oktató tanárai elemezték. Az elért helyezések gyerek kategóriában a következők:

1.      Emrich Júlia

2.      Szita József

3.      Szita Éva

4.      Vígh Krisztián

5.      Volf Petra

6.      Faragó Laura

7.      Botlik Dávid

8.      Bencze Bence

Felnőtt kategória:

1.      Deák Ildikó

2.      Tóth Katalin

a versenyen kívül            Klauz Dénes

Ígéretünkhöz híven a pályázók képeiből tablót készítettünk, mely a falunapi kiállításon megtekinthető volt. Az összes kép látható a fotószakkör honlapján.

Munkánk nyomán reméljük, hogy minél többen kedvet kapnak az amatőr fotózáshoz. Higgyék el remek és hasznos elfoglaltság. Köszönjük minden pályázó nevezését, további sok sikeres képet kívánunk!

Utóirat: Ügyetlen fotós nincs, csak rossz fényképezőgép!

A fotószakkör nevében: Klauz Dénes

 

 

 

Kép

  Emrich Júlia

 

 

Kép

 Tóth Katalin

 

 

Kép

Deák Ildikó

 

 

 

www.fotokakucs.eoldal.hu

         Iskolánk fotószakköre nevében köszöntöm az olvasót!

         Bizonyára sokan emlékeznek, hogy egy évvel ezelőtt szakkörünk pályázati felhívást tett közzé.  A pályázat nyomán nagyon sok kreatív kép született, melyek szakkörünk albumát gazdagítják. Sok gyereket és néhány felnőttet is megmozgatott ez a szórakoztató elfoglaltság.

         A reménybeli érdeklődők számára szakkörünk ismét pályázatot szeretne hirdetni.

         A pályázat az előzővel szervesen összetartozik és a feltételek is hasonlóak. Témánk az évszakok sorában most a tavasz. Várunk minden olyan képet, mely tartalmában valamilyen módon a tavaszhoz köthető. Ez az egyetlen kötöttség.

         A téma nagyon hálás. A természeti környezet ébredéséről, az élet megújulásáról sokféle megközelítésben lehet szépet alkotni. A fotók készülhetnek fekete - fehérben, vagy képszerkesztő programokkal átdolgozott formában is. A munkákat tetszőleges számban CD – n, vagy a fotokakucs@citromail.hu e-mail címre kérjük küldeni. Beküldési határidő: 2010. május tizenöt. A képeket iskolánk rajzot és informatikát tanító tanárai fogják értékelni.

         Elismerésül minden szerzőtől legalább egy kép, kiállításra fog kerülni a falunapon. A legjobbnak tartott három képet pedig megjelenítjük a Lapozgatóban.

         A jövőben is ajánlom mindenkinek honlapunk felkeresését: www.fotokakucs.eoldal.hu. Számunkra is hihetetlen, hogy hamarosan elérjük a hétezres látogatottságot. Vannak azonban néhányan, akik nehezen jegyzik meg a fényképalbumok elérhetőségét. A nyitóoldalon kérem keresni a – http://picasaweb.google.hu/fotokakucs - linket! Ezen a helyen az utóbbi egy évben készült összes képsorozat megtalálható közösségi eseményinkről.

         Meglepetésnek, hogy – ugyanezen a helyen – elhelyezzük a fotószakkör legszebb albumait. Minden érdeklődőnek és képmániásnak jó nézelődést kívánunk!

Klauz Dénes szakkörvezető

Utóirat: Ajándékozzon szeretteinek fényképezőgépet!

 

 


 

A fotószakkör pályázatot hirdet

         Kedves amatőr fotósok, képmániások, szakkörösök és mindenki, aki működésbe tud hozni egy fényképezőgépet!

         Mutassátok meg fantáziátokat, ügyességeteket! Készítsetek teljesen kötetlen módon olyan képeket, melyek valamilyen formában megmutatják a télnek, mint évszaknak a szépségeit! Lehet alkalmazni bármiféle képszerkesztést, átméretezést. Egy személy legfeljebb három képpel pályázhat. Szükséges adatok: készítő neve, lakcíme, a képek címe, elektronikus elérhetőség. A képeket csatolt fájlként kérem eljuttatni a fotószakkör címére: fotokakucs@citromail.hu. Lemezen is elfogadunk képeket. Határidő 2009. március 20.

         A képeket iskolánk rajzot és informatikát tanító tanárai fogják elemezni. Munkájáról minden pályázó visszajelzést fog kapni. Elismerésül a legjobb képek kiállításra kerülnek a falunapon. A legjobb három munkát közzétesszük a Lapozgatóban.

         Sok sikert! Utóirat: töltsétek fel jól az akkumulátorokat!

A szakkör nevében: Klauz Dénes

 

 

 

 


 

A fotószakkör pályázati eredményt hirdet

Örömmel tapasztaltuk, hogy felhívásunkra sokan fényképezőgépet ragadtak és nagyszerű képek születtek.

Tizenhét pályázó összesen 41 képpel indult. A munkákat iskolánk rajzot és informatikát oktató tanárai elemezték. Az elért helyezések a következők:

1.      Tóth Katalin

2.      Lovas Istvánné

3.      Herman Flóra

4.      Vígh Krisztián

5.      Pribék Mihály

6.      Tóth Mercédesz

7.      Volf Petra

8.      Nagy Nikolett

Ígéretünkhöz híven az első három helyezett képei megtekinthetők mostani számunkban.

A többi pályázó képeiből tablót fogunk készíteni és a falunapon lesznek megtekinthetők.

Munkánk nyomán reméljük, hogy minél többen kedvet kapnak az amatőr fotózáshoz. Higgyék el remek és hasznos elfoglaltság. Köszönjük minden pályázó nevezését, további sok sikeres képet kívánunk!

Utóirat: Bízzál a géped gazdájában, és töltsd fel jól az akkumulátorokat!

A fotószakkör nevében: Klauz Dénes

2009.5.14.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kakucs Fő Út 2/c

(Boldizsár Fanni, 2009.08.28 14:08)

Hali!Fanny vok,nagyon tetszik a honlap!!!Dicséretem a tanárúrnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!